Als het weer niet goed is, wat dan ?


Op de ochtend van de vlucht hebben we hier contact over, u mag zelf bepalen of het weer goed genoeg is, wij bepalen alleen of het veilig is (natuurlijk geven wij u een eerlijk advies over de situatie). U kunt bij twijfel gewoon uw vlucht kosteloos verplaatsen. Vaak is alleen mist een reden voor ons om echt niet te gaan vliegen.
Kan ik ook op de vliegdag zelf betalen ?


Ja u kunt rondvluchten, proeflessen en of fotovluchten betalen per pin of contant op de dag bij ons op het vliegveld. U blijft daardoor de baas en neemt geen risico. Natuulijk kunt u per bank betalen. Onze bankgegevens vind u hier
Ik wil met 1 passagier boeken, kan dat ?


Ja dat kan wel maar de kleinste helikopter is voor minimaal 2 passagiers , wij moeten er dan een tweede passagier voor u bij zoeken (lukt meestal wel in een redelijk tijd). U geeft een aantal data door waneer u zou willen en wij doen de rest. Neem contact met ons op.
Hoe worden de kosten voor een Vipvlucht berekend ?


U betaald de kosten van ons vliegveld naar uw locatie toe heen en terug, verder zijn er nog kosten voor het het regelen van de vergunningen en eventueel benodigt grondpersoneel. Wij kunnen dit al aanbieden vanaf € 425,- (vraag per mail een offerte).
Ik wil een ronvlucht of een proefles aan iemand kado doen, kan dat ?


Ja dat kan, op de site krijgt u bij boekingen van rondvluchten en proeflessen de keuze om een kadobon te bestellen.
Ik wil met 3/4 of 6 personen een rondvlucht van 15 of 30 min boeken, kan dat ?


Nee helaas kan dat niet, de turbine helicopters (4 en 6 passagiers) hebben door het type motor een afname van minimaal 1 uur. Oplossing is meerdere vluchten met de kleinere helicopter, het zicht is vooral een voordeel bij dit type (iedereen zit voorin bij de piloot).
Vanaf welke locatie's wordt er gevlogen ?


Wij vliegen vanaf Vliegveld Hilversum en op verzoek vanaf Vliegveld Lelystad. Andere locaties zijn wel mogelijk maar u betaald dan de heen en terugvlucht en het regelen van de benodigde vergunnigen.
Op een andere locatie dan Hilversum opstappen, kan dat ?


Ja dat kan wel maar wij vertrekken altijd vanaf Vliegveld Hilversum of op verzoek vanaf Vliegveld Lelystad. De kosten van het vervoer van de helicopter naar uw locatie toe en terug zijn dan helaas wel voor uw rekening.
Wat kost een rondvlucht ?


U kunt de kosten vinden op de pagina rondvluchten, hier ziet u een aantal voorbeeld vliegtijden. Uiteraard kunt u ook zelf een eigen vliegtijd aangeven. Wij berekenen deze dan per minuut.
Zelf de helikopter eens besturen, kan dat ?


Ja dat kan, we hebben daarvoor diverse mogelijkheden. U kunt deze vinden op de pagina Proeflessen.
Waar staan de helicopters en is er een route beschrijving ?


De helicopters staan op het Vliegveld Hilversum, de locatie ligt aan de Noodweg 49 te Hilversum. Route beschrijving vind u hier.
Kan ik de helicopter ook voor een evenement laten komen ?


Ja dat kan, u betaald dan de aanvliegkosten naar de locatie en daarna is de mogelijkheid om korte rondvluchten van ca. 6 min te maken voor € 30,- per persoon. De aanvliegkosten naar uw gewenste locatie kunt u per mail aanvragen.
Kan ik vrienden en familie meenemen naar het vliegveld om te komen kijken ?


Ja dat kan, we hebben een leuk restaurant op het vliegveld waar ook kinderen en honden zeer welkom zijn.
Kan er tijdens een Proefles een passagier meevliegen ?


Nee, dat kan helaas niet. De helikopter moet worden omgebouwd zodat de instructeur kan ingrijpen als het even niet zo goed gaat. Denk aan de situatie in een les auto. Wel kunnen er extra personen bij de theorie-uitleg zijn en ook mee naar de helicopter lopen voor foto's.
Mag ik zelf de route bepalen ?


Als u met 2 passagiers boekt kunt u zelf de route bepalen, Zolang de route past in de vliegtijd is het geen probleem. U kunt de afstanden die te halen zijn in een bepaalde vliegtijd vinden op de afstand pagina.